Idrettsmedisin

Selv om trening og idrett er morsomt og medfører en rekke positive effekter for helsa vår kan det iblant resultere i skader og smerter i bevegelsesapparatet. Slike skader rammer mosjonister såvel som eliteidrettsutøvere, og kan være både akutte skader og belastningsrelaterte skader.

Uansett om du utøver idrett på elitenivå eller mosjonsnivå kan en rask diagnostisering og riktige tiltak lede til en kortere og mer effektiv legningsprosess. Tilbakegang til trening/mosjon eller konkurranse kan ved riktig rehabilitering skje raskere og med bedre prestasjonsevne.

Det er også viktig å forebygge og minimere tilbakefall av skadene. Dette oppnås gjennom individuell veiledning som inkluderer skreddersydde treningsprogram og råd. En dårlig rehabilitert skade er den viktigste årsaken til at nye skader oppstår.

Som naprapat møter jeg daglig personer som ikke får gjennomført trening og aktivitet på grunn av smerter og skader. Jeg har gjennomført videreutdanning innen idrettsmedisin og rehabilitering, i tillegg har jeg mye egen erfaring innen langrenn, løping, sykling og styrketrening i ulike former.

Kommentarer er stengt.