Naprapat-rollen på Sprek

Det å ha en naprapat i teamet vårt gir oss en unik fagbredde som både kommer våre kunder og våre ansatte sterkt til gode. Våre treningsveiledere er på et treningsfaglig høyt nivå, men innehar ikke formell medisinsk kompetanse. Det er derfor en vesentlig ressurs å ha en naprapat å kunne spørre til råds når kunden har spesielle problemer eller hensyn som må tas. Dette styrker vår evne til å hjelpe kunden på riktig veg, og gir oss en trygghet i forhold til de rådene vi gir.

Det er videre en stor fordel for kunden å kunne gå til behandling hos naprapaten her på senteret, og med det kunne kombinere behandling og egentrening på en optimal måte. Dette gir de beste forutsetningene til raskest mulig bedring av tilstanden, og har resultert i svært mange positive resultater og fornøyde kunder.

Videre er også naprapaten en viktig hjelp og ressurs i forhold til våre mange gruppeinstruktører, både med hensyn til heving av treningsfaglig nivå, kunnskap om skadeforebygging og rask behandling av eventuelle skader. Dette er med på å opprettholde en høy kvalitet og et lavt sykefravær blant våre ansatte.

Kommentarer er stengt.